Surround soundsystemen met 3D HDMI pass-through

0
117
Sony HT-A5

Sony HT-A5 (© ; licentie: )

Om het plezier bij 3D entertainment te verhogen introduceert Sony drie compacte 5.1 3D-surround soundsystemen met een digitale versterker ingebouwd in de subwoofer.

Het Sony HT-AS5 5.1-kanaals surround systeem combineert vier speakers van hetzelfde formaat om zowel voor als achter te plaatsen met een middenspeaker en de subwoofer die is uitgerust met een 1000W S-Master digitale versterker. De Sony HT-AF5 heeft dezelfde configuratie maar komt met twee grote vloerstaande frontluidsprekers. Daarnaast is er nog het Sony BDV-470SS 3D-totaalpakket, dat het Sony BDP-S470 3D Blu-ray-systeem combineert met de HT-AS5 speakerset. Bij alle systemen doet de subwoofer ook dienst als bedieningspaneel.

Sony BDV-470SS (met HT-AS5)

Sony BDV-470SS (met HT-AS5) (© ; licentie: )

3D-signaal
De drie systemen beschikken allemaal over drie HDMI-aansluitingen waardoor het 3D-signaal wordt doorgegeven. De HDMI-monitoruitgang met ARC is ook geschikt om het audiosignaal van de tv retour te ontvangen. Zo is het mogelijk om het geluid van de aangesloten tv (met ARC ondersteuning) via het surround soundsysteem af te spelen zonder extra kabels. Voor een gemakkelijke setup en een goed surround soundgeluid beschikken de drie systemen over Sony’s DCAC-kalibratiesysteem en Digital Cinema Sound, die werd ontwikkeld in samenwerking met Sony Pictures Entertainment.

Prijs en beschikbaarheid
De Sony HT-AS5 heeft een adviesprijs van € 500, terwijl die van de Sony HS-AF5 € 600 bedraagt en die van het BDV-470SS 3D-totaalpakket € 650 bedraagt.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelErg draagbare multimedialaptop met AMD processor
Volgend artikelTrio Cyber-shot camera’s met 3D Sweep Panorama
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.