Mac mini in nieuw ontwerp

0
36
Apple Mac mini

Apple Mac mini (© ; licentie: )

Apple nam de Mac mini onder handen en levert de kleine desktoppc nu met een nieuwe aluminium behuizing, betere grafische prestaties en een HDMI-aansluiting.

De nieuwe behuizing heeft een ‘unibody’ constructie en bestaat uit één stuk aluminium van 19,7 x 19,7 x 3,6 cm. De stroomvoeding is ook geïntegreerd in de behuizing zodat geen externe stroomadapter nodig is, wat minder bekabeling op je bureau betekent. Volgens Apple heeft de Mac mini de snelste geïntegreerde grafische processor op de markt. De Nvidia GeForce 320M levert volgens de fabrikant twee keer snellere grafische prestaties dan zijn voorganger. Standaard wordt de nieuwe Mac mini geleverd met een 2.4 GHz Intel Core 2 Duo processor, 2 GB RAM en 320 GB harde schijf. Ook heeft de ultraslanke desktoppc een HDMI-poort en een SD geheugenkaartsleuf. Het systeem is ook energievriendelijk met minder dan 10W in ruststand.

Prijs en beschikbaarheid
De standaardversie van de Apple Mac mini heeft een adviesprijs van € 799.

Foto van Apple
Website: Apple USA Website: Apple België Website: Apple Nederland
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelRobuuste laptop van Dell kan tegen stootje
Volgend artikelRoterende antenne voor beter draadloos bereik
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.