Avant versie 11.7

0
62
Dit artikel is deel 6 van 21 in het DiskIdee dossier Browsers
DossiernavigatieFlashPeak Slimbrowser versie 4.12Maxthon versie 2.5.11
Avant

Avant (© ; licentie: )

Eén ding hebben al de door ons geteste browsers alvast gemeen: op hun website claimen ze de snelste, de kleinste, de meest performante of eenvoudigweg de beste te zijn. Hier bekijken we Avant versie 11.7.

Deze browser is eenvoudig van opmaak. Een menubalk ontbreekt, of beter gezegd: hij is versmolten met de titelbalk. De knoppen Bestand, Bewerken en zo verder plakken dan ook ongewoon tegen de bovenkant van je scherm. Ook een werkbalk met pictogrammetjes ontbreekt, ze staan deels op de adresbalk, deels onderaan op de statusbalk. Het staat er wel allemaal, maar je moet soms zoeken. Je geïmporteerde favorieten staan gelukkig braafjes links.

Avant versie 11.7

Avant versie 11.7 (© ; licentie: )

Ook deze browser heeft weer zo’n speciaal extraatje: hij biedt je de mogelijkheid je Bladwijzers, RSS feeds en eventueel ook paswoorden on line te bewaren, zodat je gelijk waar toegang hebt tot die gegevens. Leuk bedacht, maar zo vaak kom je nu ook weer geen PC’s tegen met Avant geïnstalleerd als browser. Avant pakt ook uit met een geavanceerde Flash animatie-filter, onder het motto dat dat gewoonlijk alleen maar reclame is. Natuurlijk kan je met één klik die Flash animatie toch downloaden.

Je krijgt de mogelijkheid om je favorieten, RSS feeds en paswoorden online op te slaan

Je krijgt de mogelijkheid om je favorieten, RSS feeds en paswoorden online op te slaan (© ; licentie: )

Deze browser kan je hier downloaden.

Vorig artikelFlashPeak Slimbrowser versie 4.12
Volgend artikelMaxthon versie 2.5.11
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.