Ontsluit je digitale muziekcollectie met Squeezebox

1
250
Logitech Squeezebox Radio

Logitech Squeezebox Radio (© ; licentie: )

De Logitech Squeezebox Radio internetradio en netwerkmuziekspeler is de nieuwste en goedkoopste telg in het uitgebreide Squeezebox-gamma van Logitech. Je kunt hem op zichzelf gebruiken, maar het is ook mogelijk hem te integreren in een betaalbaar meerkamermuzieksysteem. Daarvoor moet je wel de gratis Squeezebox Server installeren. Een test!

Je kunt de Logitech Squeezebox Radio als gewone draadloze internetradio gebruiken, maar als dat je eerste bekommernis is bestaan er goedkopere apparaten. Want deze netwerkmuziekspeler kan heel wat meer. Zo kun je er allerlei gespecialiseerde internetmuziekdiensten mee beluisteren, van Last.fm tot Pandora. Bovendien kun je hem combineren met andere Squeezebox-apparatuur zoals de onlangs door DiskIdee geteste Logitech Squeezbox Boom om een betaalbaar meerkamermuzieksysteem te creëren.

In de doos
In de doos treffen we naast de Squeezebox Radio een externe stroomadapter en een 3,5mm muziekkabel aan. Er zit ook een beknopte meertalige handleiding in de doos.

1
2
3
4
5
Vorig artikeliPod dockingstation in de vorm van een bal
Volgend artikelTrio 3D-ready projectoren van Sharp
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

Reacties zijn gesloten.