Speelgoed en computerspel in één

0
148

Sommigen zijn er van overtuigd dat de jonge generatie door het spelen van computergames heel wat kwaliteiten verwerven, anderen vinden vooral dat ze wat minder tijd voor de televisie moeten spenderen en wat meer buiten moeten komen. Om ouders de perfecte oplossing te bieden, hebben Electronic Arts en Hasbro de handen in elkaar geslagen. Met Nerf ‘N-Strike’ vind je voor het eerst een computerspel en een stuk speelgoed in één bundel.
Nerf
Als je een fan bent van speelgoedgeweren, dan is het best mogelijk dat Nerf je niet onbekend in de oren klinkt. Het merk staat namelijk al jaren garant voor leuk speelgoed dat je ook zonder problemen veilig in huis kunt gebruiken. Naast de sponsachtige basket- en rugbyballen, zijn vooral de kleurrijke Nerf-blasters met hun zachte kogels, pijltjes of ballen – vervaardigd in een soort schuim – enorm populair.

Van Nerf-blaster naar Wii-accessoire in een wip
In de Nerf ‘N-Strike’-bundel zit een van deze blasters, een Nerf Switch Shot Ex-3 om precies te zijn. Heb je nog nooit met een Nerf geschoten, dan zal je meteen merken waarom deze guns bij het jonge volkje zo in de smaak vallen. Om je geweer te laden, trek je een hendel met een stevige springveer naar je toe. Bij het schieten wordt een van de drie bijgeleverde schuimpijltjes met grote kracht naar buiten geduwd. Zo slagen de pijltjes erin een aardige afstand af te leggen. Doordat ze van schuim zijn, is er echter het voordeel dat het geen pijn doet wanneer je iemand raakt.

Nerf ‘N-Strike’ (Wii)

Het ingenieuze en unieke aan deze blaster is het feit dat je het pijltjesmagazijn met een eenvoudige druk op een knopje aan de zijkant los kan maken en je de Wii-afstandsbediening in de plaats kan

1
2
3
4
5
Vorig artikelHistorisch Archief Keulen: Hadden we maar gedigitaliseerd!
Volgend artikelCompacte SD-camcorder voor Full HD beeld