Draagbare luidsprekers overal inzetbaar

2
27

Met het draadloze Speaker Anywhere200 luidsprekersysteem van Marmitek kun je overal in en om het huis naar jouw favoriete muziek luisteren.
Marmitek Speaker Anywhere200
Het Marmitek Speaker Anywhere200 systeem bestaat uit twee luidsprekers en een zender. De zender gaat dwars door muren en plafonds, waardoor je overal in en om het huis van muziek kunt genieten. De luidsprekers hebben immers een handvat waardoor je ze met je mee kan dragen naar de tuin, keuken of badkamer.

Automatisch
De zender is geschikt voor elke audio-uitgang, of het nu een iPod, tv, cd-speler of mp3/mp4-speler is. En met behulp van ‘auto tuning’ vindt de Speaker Anywhere automatisch de juiste frequentie.

PowerMidXS
Marmitek heeft ook een accessoire in het gamma om je tv, videorecorder, satellietontvanger of audioinstallatie vanuit een andere ruimte in huis te bedienen. De PowermidXS is een draadloze oplossing voor het verlengen van het afstandsbedieningsignaal. Dit product werkt op batterijen, zodat je het overal met de speakers kan meenemen.

Prijs
De Marmitek Speaker Anywhere200 wordt geleverd inclusief voedingsadapters (al werken de speakers ook op batterijen) en aansluitbenodigdheden voor € 79,95. De optionele PowermidXS kost voor een complete set (zender, ontvanger, batterijen en adapter) € 39,95.

Adviesprijs

– Marmitek Speaker Anywhere200:  € 79,95
– Marmitek PowermidXS: € 39,95
Vorig artikelCompacte camera’s waaronder een model dat Koning Winter trotseert
Volgend artikelNetwerkscanner om documenten te digitaliseren en te delen
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

2 REACTIES

  1. Kunnen de boxen gekoppeld worden aan Böse lifestyle t 10 om zo geluid van deze installatie ook elders af te luisteren?

    Kan de antenne ook in een kast geplaatst worden zodat die niet echt in het zicht staat?

Reacties zijn gesloten.