Gratis videobewerkingssoftware van Pinnacle

1
49

Via een gratis download op de website Videospin stelt Pinnacle gratis software ter beschikking voor het snel creëren van video’s.
Videospin
Pinnacle Systems introduceert VideoSpin, een nieuwe applicatie om video’s te bewerken die je gratis kan downloaden op www.videospin.com. Voorlopig is het nog een beta-versie. De officële release is vanaf eind januari te downloaden. De software is volgens Pinnacle gemakkelijk in gebruik en stelt gebruikers in staat snel films te maken en ze op het web te publiceren of  te mailen. Ook overgangen en titels kun je toevoegen en met behulp van het handige voorbeeldvenster kan je na elke aanpassing meteen het resultaat bekijken. Een kant-en-klare film kan je uitvoeren naar bekende bestandsformaten zoals AVI, MPEG, RealVideo of Windows Media. Wie meer functionaliteit wenst, kan die tegen betaling via een "Meer" knop bestellen. Zo biedt Pinnacle bij de download van VideoSpin een 15-dagen probeerversie van het Advanced Codec Pack waarmee je ook MPEG-2, MPEG-4/DivX- video’s kunt bewerken en uitvoeren of film op apparaten als de Apple iPod Video kunt plaatsen. Na de probeertijd kun je dit Codec Pack aanschaffen voor € 14,99 of VideoSpin blijven gebruiken zonder de extra functionaliteit.

Adviesprijs
gratis dowload via deze link
Systeemvereisten
Het pakket is geschikt voor PC-systemen draaiend op Windows XP met SP2 of Vista.
Vorig artikelEasyshare camera’s met aanraakgevoelig LCD-scherm
Volgend artikelKlein geheugenkaartje wordt groot
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

Reacties zijn gesloten.